(Albanian) Fjalimi i së xhumasë 18 mars 2011 - Fatkeqësitë natyrore dhe ndëshkimi hyjnor

Tags

Friday Sermon  Khutba Juma  Albanian  

Description

Similar videos by Alislam Khutba Archive

Fjalimi i së xhumasë 18-05-2018: Ramazani dhe takva
59:54
Fjalimi I Së Xhumasë 18-05-2018: Ramazani Dhe Takv
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 18-08-2017: Falja dhe pajtimi
48:20
Fjalimi I Së Xhumasë 18-08-2017: Falja Dhe Pajtimi
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 18.01.2019: Amir bin Fuhejre, besnik i Profetit a.s.
51:44
Fjalimi I Së Xhumasë 18.01.2019: Amir Bin Fuhejre,
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 02-06-2017: Ramazani, takva dhe qëndrueshmëria
51:46
Fjalimi I Së Xhumasë 02-06-2017: Ramazani, Takva D
Alislam Khutba Archive
Fjalimi i së xhumasë 04.01.2019: Sakrifica financiare dhe arka e Vakf-e-Xhedidit
1:00:55
Fjalimi I Së Xhumasë 04.01.2019: Sakrifica Financi
Alislam Khutba Archive

More videos by Alislam Khutba Archive

Friday Sermon 30 July 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
1:00:59
Friday Sermon 30 July 2021 (Urdu): Men Of Excellen
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 23 July 2021 (English): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
54:08
Friday Sermon 23 July 2021 (English): Men Of Excel
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 23 July 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
54:09
Friday Sermon 23 July 2021 (Urdu): Men Of Excellen
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 16 July 2021 (English): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
57:00
Friday Sermon 16 July 2021 (English): Men Of Excel
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 16 July 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
57:01
Friday Sermon 16 July 2021 (Urdu): Men Of Excellen
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 9 July 2021 (English): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
57:18
Friday Sermon 9 July 2021 (English): Men Of Excell
Alislam Khutba Archive
Friday Sermon 9 July 2021 (Urdu): Men of Excellence : Hazrat Umar ibn al-Khaṭṭāb (ra)
57:19
Friday Sermon 9 July 2021 (Urdu): Men Of Excellenc
Alislam Khutba Archive
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصره الله تعالى - في02/07/2021م
58:00
خطبة الجمعة التي ألقاها سيدنا الخليفة الخامس - نصر
Alislam Khutba Archive
Swahili Translation: Friday Sermon 2 July 2021
58:00
Swahili Translation: Friday Sermon 2 July 2021
Alislam Khutba Archive
Bulgarian Translation: Friday Sermon 2 July 2021
58:00
Bulgarian Translation: Friday Sermon 2 July 2021
Alislam Khutba Archive